Skip to the content

Banenevenement de WerkParade afgelast vanwege coronavirus

Banenevenement de WerkParade, dat op 1 april zou plaatsvinden, wordt vanwege het coronavirus afgelast. Dit besluit is gemaakt op basis van de nieuwe maatregelen die minister-president Mark Rutte samen met Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg & Sport, en het RIVM donderdag bekendmaakten. Op de WerkParade zouden meer dan 250 bedrijven en 5000 werkzoekenden aanwezig zijn. Op dit moment wordt er samen met betrokken partijen gekeken naar een nieuwe geschikte datum.
 
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de groeiende bezorgdheid onder bezoekers, medewerkers en deelnemende bedrijven rondom de WerkParade weg te nemen, wordt het Friese banenevenement verplaatst. Op deze manier wordt ernaar gestreefd om later dit jaar alsnog het beoogde doel te behalen: het inspireren en samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden binnen verschillende kanssectoren.
 
WerkParade dient als inspirerende ontmoetingsplek
De WerkParade is een initiatief van Fryslân Werkt en profileert zich als een inspirerende ontmoetingsplek. Het event wil werkzoekenden en nieuwsgierigen met een afstand tot de huidige arbeidsmarkt en banenswitchers uit het reguliere werkveld aantrekken en aan een baan helpen. De focus ligt bij werkgevers van kanssectoren zoals bouw, techniek, zorg, onderwijs, ICT en horeca. De dag gaat om het aangaan van gesprekken en het meedoen aan activiteiten, zoals workshops, netwerkcafés en doe-activiteiten. Werkzoekenden kunnen zich zo, met behulp van een werkcoach, op een unieke manier presenteren aan werkgevers bij de verschillende beroepenpleinen. Gedurende de dag vindt er livemuziek, foodtrucks en veel entertainment plaats.Umbraco: The Friendly CMS
Impressie WerkParade

Powered by:

Download de NetWERKapp

Speciaal voor de WerkParade hebben we een eigen NetWERKapp gemaakt. Download de app hier!

Schrijf je in voor de WerkParade

Binnenkort volgt de nieuwe datum!