Skip to the content

De WerkParade

Over de WerkParade

Wij geloven dat de huidige tijd vraagt om een eigenzinnige kijk op het thema werk.
Daarom manifesteert de arbeidsmarktregio Friesland zich 1 april 2020 op unieke wijze in het WTC Expo in Leeuwarden.

Deze locatie zal het decor vormen van de WerkParade, de grootste banenbeurs van het Noorden, waar we ontmoetingen tot stand willen brengen tussen ruim 5.000 bezoekers en 250 standhouders.

Verwacht geen standaard banenbeurs met stands, mannen in pakken en folders, maar een bannervrije parade waar het bruist van de energie en van alles te beleven en ervaren is! Denk aan foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een super strakke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland.

Om het aanbod zo overzichtelijk mogelijk te maken wordt het paradeterrein opgedeeld in kansberoep pleinen. Bezoekers worden hier uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekking uit te gaan.

Bekijk onderstaande filmpje voor een indruk!

Voor wie is de WerkParade?

De WerkParade is voor alle inwoners van Friesland die nu zonder werk zitten. Het enige dat je moet doen is je aanmelden.

Wat is er te doen?

Het WTC Expo terrein wordt ingericht in kansberoep pleinen. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met de kansberoepen door doe-activiteiten, workshops en trainingen. Dit alles wordt in een te gekke paradesfeer gegoten. Denk aan live muziek, foodtrucks, workshops, activiteiten en veel entertainment.

Omdat we kiezen voor een indeling op basis van de kansberoepen is het voor jou direct duidelijk waar je moet zijn om meer te weten te komen over het werkgebied waar jouw interesse naar uitgaat.

Wil je je oriënteren op een baan in een ziekenhuis dan ga je naar ‘het zorgplein’ om te ontdekken welke vacatures er zijn, of er een opleiding is die je aanspreekt of om een kop koffie te drinken met een verpleegkundige om te zien wat het werk inhoudt.

Ben je geïnteresseerd in een baan in de bouw dan ga je rechtstreeks naar het Bouwplein.

Umbraco: The Friendly CMS
Impressie WerkParade

Powered by:

Download de NetWERKapp

Speciaal voor de WerkParade hebben we een eigen NetWERKapp gemaakt. Download de app hier!