Skip to the content

Werkgevers

Veelgestelde vragen

 

Hoe en wat met het coronavirus?

Wij volgen de landelijke richtlijnen/handelingsperspectief van het RIVM.

 

De parade is bannervrij, wat betekent dat?

Dit betekent dat er geen roll-up banners, beachvlaggen of reclame-achterwanden van de standhouder mogen worden geplaatst. Reclame-gadgets, flyers of schermen met filmpjes of presentaties zijn wel toegestaan. En natuurlijk mag het materiaal wat gebruikt wordt voor de activiteit ook het bedrijfs- of organisatielogo dragen.

 

Hoe kan mijn bedrijf als standhouder presenteren op de WerkParade?

Zowel van bezoekers als standhouders vragen wij extra inzet om tot mooie, waardevolle ontmoetingen te komen die mogelijk leiden tot een match. Daarom streven we naar een bannervrije parade waar beleving, ervaring en ontmoetingen centraal staan.

Van jou als standhouder vragen we aandacht en creativiteit in het presenteren van je bedrijf. We nodigen je uit groot te denken, we hebben de ruimte om breed uit te pakken!

Denk aan rijles in een bus, callcenter training, sleutel aan je toekomst (auto / leidingen), mini hackathon, een AED les. Klik hier voor nog meer ideeën. Wil je een workshop of korte training geven, hartstikke leuk! Wij denken hierin uiteraard graag met je mee.

 

Kan ik ook samen met andere bedrijven één stand huren?

Als je graag met andere bedrijven je activiteit geclusterd wilt aanbieden, dan regelen we natuurlijk dat jullie naast/bij elkaar komen te staan. Vermeld dit in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier. Wel vragen we je om per bedrijf een stand te reserveren. Hierdoor krijgt elk bedrijf toegang tot de Netwerkapp zodat je vacatures kunt delen en krijgt het logo van je bedrijf de juiste aandacht.

 

Wat voor activiteiten zijn geschikt voor op de parade?

We zoeken activiteiten die een verbindend karakter hebben en welke uitnodigend zijn voor werkzoekende om aan deel te nemen. Met als doel om werkzoekenden te laten voelen, zien en ervaren wat het werken binnen je bedrijf of binnen je beroepsgroep inhoud. Deze activiteit kan onderdeel zijn van je stand en indien gewenst zouden we activiteiten kunnen plaatsen op één van de doe-en experimenteerplein. We zoeken geen 250 grote activiteiten, dus iets kleins of compacts is ook zeker geschikt. De organisatie heeft ten allen tijden de laatste en beslissende stem over de inzet van de activiteit.

 

Is het mogelijk om de stand-bemanning gedurende de dag af te wisselen?

Dat kan. Wanneer je twee mensen opgeeft bij de inschrijving, ontvang je twee bonnen voor de lunch en twee bandjes voor onbeperkt koffie/thee. Als je de standbemanning wilt afwisselen dan kan dat. De lunchbonnen zijn niet op naam en kunnen dus uitgewisseld worden. De bandjes voor onbeperkt koffie/ thee kun je bij de informatiebalie omruilen. Het oude bandje wordt dan ingenomen en er wordt een nieuwe afgegeven. Afhankelijk van het gekozen standhouders pakket kun je een x-aantal mensen opgeven voor de NetWERKapp. Deze mensen geven we toegang tot de NetWERKapp zodat zij afspraken kunnen inplannen. 

 

Wanneer kan er worden opgebouwd en afgebroken?

Opbouw van je pleinpresentatie kan dinsdag 31 maart tussen 12.00 en 20.00 uur. Kleine zaken zoals flyers en gadgets kun je woensdagochtend ook meenemen. Afbreken van de pleinpresentatie moet woensdag 1 april vanaf 18.00 tot 24.00 uur (het is niet mogelijk om spullen te laten staan in verband met opbouw van een andere event de volgende dag, uitzonderingen alleen in overleg met de organisatie mogelijk).

 

Waar kunnen standhouders parkeren?

Standhouders kunnen parkeren op het Expo parkeerterrein.

 

Ik wil graag een TV scherm hebben in mijn stand, kan dat geregeld worden?

Dat is mogelijk. Na inschrijving ontvang je een bestelformulier waarop je aan kunt geven wat welke apparatuur je wilt inhuren. De kosten zullen aan je worden gefactureerd. Je mag natuurlijk ook je eigen apparatuur meenemen.

 

Is er stroom in de stand?

Er is geen stroom in de stand. Heb je stroom nodig vul dat dan in op het bestelformulier, dat je enkele dagen na jouw inschrijving ontvangt, dan zorgen wij ervoor dat dit bij aanvang van de WerkParade voor je klaar ligt.

 

Wat kan ik als standhouder doen om de WerkParade te promoten?

Volg de Werkparade op Social Media en volg, like en deel zoveel mogelijk.

Facebook https://www.facebook.com/werkparade
Twitter https://twitter.com/werkparade
Instagram https://www.instagram.com/werkparade

Zelf berichten plaatsen op je eigen social media juichen we ook zeker toe!

In de Toolbox op www.werkparade.nl vind je ook banners, logo’s en flyers die je kunt gebruiken op je website of in nieuwsbrieven. In de Toolbox vind je ook een email-handtekening. Deze kun je onder je eigen handtekening plaatsen.

Heb je een stapel flyers nodig of een poster, laat het weten op info@werkparade.nl

Kosten

Een overzicht van de verschillende standhouders pakketten vind je hier.

Wat als ik mijn deelname wil annuleren?

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 maart 2020. Daarna wordt 100% van de kosten doorberekend.

Umbraco: The Friendly CMS
Impressie WerkParade

Powered by:

Download de NetWERKapp

Speciaal voor de WerkParade hebben we een eigen NetWERKapp gemaakt. Download de app hier!